Tonergarden

et naturlig fellesskap


Hvordan anlegge urtehage og områder med nyttevekster

Lørdag og søndag 26.-27, mai 2018
kl 10-17


Vår urteekspert KEN LUNN som har en mastergrad i urtemedisin fra Universitetet i Wales, kommer for å vise oss hvordan man både med store visjoner (og plass) og med en liten balkong kan dyrke fantastiske planter til mat, krydder og medisin. Han snakker et lettforståelig dansk og har undervist for oss flere ganger tidligere. Han er også vår fagkonsulent for urtestudiet. Vi har mange gode tilbakemeldinger på hans undervisning :-)

Ved langbordet på gården lærer du teori og ser bilder og eksempler om dyrking og permakultur. Det blir god anledning til spørsmål og diskusjon. Praksis består av demonstrasjoner og litt praktisk arbeid som øvelse i urtehagen og i parken. De ligger like utenfor døren :-) 

Mange urter og bær som kan dyrkes i en hage kan brukes både til måltider og som medisin. På kurset ser vi på de forskjellige planter som egner seg for dyrking, vi går igjennom ulike plantingsmetoder, litt om innsamling av planter fra naturen m.m. og ikke minst hvordan de kan anvendes både i kjøkkenet og i farmasien. 

Kursbevis utstedes. Kr 1.490. 
Dette kurset er obligatorisk  i utdanning til Fytoterapeut SBM

Du bestiller plass på dette kurset ved å betale HER

Bestillings- og betalingsbetingelser HER

Tips til transport, overnatting og lokale aktiviteter HER

Om Ken Lunn HER