Oppdatert 25.01.21

N Y H E T E R


Neste nettkurs er 

Urter i hverdagen, 20. februar

LES MER


Neste fremmøtekurs er

Lage urteprodukter, 6.-7. mars 

LES MER 


Er du en dyktig kursholder?

Vi har flere ledige oppdrag som underviser på våre helgekurs innen foto, tegning, ernæring, urtemedisin m.m.

LES MER


Aromaterapi

Fra mars av kan du bli med på det nye nettstudiet Aromaterapi, 6 mnd grunnstudium. Det vil senere også komme en kurshelg som supplerer.

LES MER 


Godt nyttår!

Vi er på plass og gleder oss til et vårsemester med mange fremmøte-kurs.  I en tid med begrenset sosial aktivitet har vi fått gjort mye på kontoret og det er nå totalt 17 nettstudier i portalen. Nettbutikken har færre produkter enn vanlig grunnet flytting av lager, men er under utvikling og flere produkter kommer fortløpende.

TIL FORSIDEN


Bli medlem i Tonergarden Country Club

TCC er en nystartet klubb som gir mange fordeler og gode rabatter på kurs og produkter samt støtter opp om gårdens drift, rehabilitering av gamle bygninger og opparbeidelse av permakulturpark m.m. Startet nå i januar og det kommer inn nye medlemmer hver dag.

LES MER


Psykologikurset

Vårt årlige psykologi- og kommunikasjonskurs er nå et tre dagers internatkurs med fremmøte fredag ettermiddag. Holdes 10.-12. september 2021 på Vinger Hotell i Kongsvinger. Passer for de fleste og det er ledige plasser. Så hva venter du på?

LES MER


Gavekort Tonergarden

Like før jul kom de endelig. Gled dine nærmeste med et gavekort som gjelder for alle Tonergardens tilbud - kurs, studier, veiledning og produkter. Kan sendes direkte til mottaker med din personlige hilsen.

LES MER


Datoer 2021/22

Nå er kursdatoer klare for to år fremover, se alle Tonergardens arrangementer og meld deg gjerne på det du har lyst til å være med på. Flere av kursene er nesten fulle allerede. 

LES MER


Nytt livsstilsmagasin

Nye Toner magasin kommer ut i mars 2021 med første nummer. Her blir det helhetlig helse og livsstil som gjelder + om å utvikle sin kreativitet, om åndelighet etc. Det gis ut av Symbiose Forlag på Tonergarden som gjerne mottar artikler og bilder fra dere som føler dere kallet. Man kan også kan bestille annonser.

LES MER


Kurs- og konferansesenter

Rehabilitering av fjøs og låve til kurs, møter, daglig drift, utstillinger etc er under planlegging. Vi driver nå med tegninger i sammenheng med søknad om bruksendring. Prosessen oppdateres på egen side HER

LES MER


Se Tonergarden KALENDER for alle kurs- og møtedatoer

Flere nyheter på vår Facebookside Tonergarden