En stille ettermiddag i juni

11.06.2020
17. mai 2019 på Tonergarden
17. mai 2019 på Tonergarden

Alt er godt for noe, sies det. Og det kan vi være enig i - vi som har holdt oss friske og kan bruke tiden til innadvendt arbeid når våre arrangementer er avlyst i månedsvis. Det har vært - og er fortsatt - en skummel tid, og mange har mistet livet rundt i verden. Særlig Italia, Spania og Frankrike har svært høye tall. Men så er de også plassert midt i Europa med mye gjennomfart og dårligere forutsetninger for å stenge av som vi her oppe i nord har kunnet. Men vi har også hatt venner som ble rammet hardt her i landet og ser det som svært viktig at vi følger forsiktigshetsreglene til punkt og prikke så lenge myndighetene sier at vi skal!

Fra 12. mars og fortsatt ut juni har vi her på Nord-Toner gård valgt å være i frivillig karantene. Varer er levert på døren og vi har jobbet med nettbutikken og våre nettstudier samt fått laget denne nye websiden som vi håper du liker. Tid til planlegging og kursbooking for 2021 har det også blitt og vi ligger nå godt an for kommende år. I går fikk vi en fin avtale med Røde Kors Innlandet som vil holde våre førstehjelpskurs fremover, vi gleder oss til å høre på Jan Ingvoldstad.

Vi starter opp forsiktig med malekveld 1. juli og malekurs 18.-19. juli i fjøset. Det er en kjempestort rom som vi "bare" må koste og rydde i først så skal det bli kjempefint å male i nå som varmen er her. Og så blir det god avstand mellom stasjonene. Teorikursene denne høsten holder vi på Milepelen Hotell i Sand grunnet smittevernreglene og avstand som fortsatt vil gjelde utover. Vi gleder oss til å være der, alltid hyggelig å komme til Milepelen. Kanskje vi sees? 

Se kursoversikten om noe passer for deg, da vel!