Nord-Odal, februar 2021

N Y H E T E R


Neste nettkurs er 


Urter i hverdagen, 20. februar kl 11-16

LES MER

Kurset passer for alle. Velkommen!
Er du en dyktig kursholder?

Vi har flere ledige oppdrag som underviser på våre helgekurs innen foto, tegning, ernæring, urtemedisin m.m.

LES MERAromaterapi

Fra mars av kan du bli med på det nye nettstudiet Aromaterapi, 6 mnd grunnstudium. Det vil senere også komme en kurshelg som supplerer.

LES MER Bli medlem i Tonergarden Country Club

TCC er en nystartet klubb som gir mange fordeler og gode rabatter på kurs og produkter samt støtter opp om gårdens drift, rehabilitering av gamle bygninger og opparbeidelse av permakulturpark m.m. Startet nå i januar og det kommer inn nye medlemmer hver dag.

LES MERPsykologikurset

Vårt årlige psykologi- og kommunikasjonskurs er nå et tre dagers internatkurs med fremmøte fredag ettermiddag. Holdes 10.-12. september 2021 på Vinger Hotell i Kongsvinger. Passer for de fleste og det er ledige plasser. Så hva venter du på?

LES MERDatoer 2021/22

Nå er kursdatoer klare for to år fremover, se alle Tonergardens arrangementer og meld deg gjerne på det du har lyst til å være med på. Flere av kursene er nesten fulle allerede. 

LES MERNytt livsstilsmagasin

Nye Toner magasin kommer ut våren 2021 med første nummer. Her blir det helhetlig helse og livsstil som gjelder. Det gis ut av Symbiose Forlag på Tonergarden som gjerne mottar artikler og bilder fra dere som føler dere kallet. Man kan også kan bestille annonser.

LES MERKurs- og konferansesenter

Rehabilitering av fjøs og låve til kurs, møter, daglig drift, utstillinger etc er under planlegging. Vi driver nå med tegninger i sammenheng med søknad om bruksendring. Prosessen oppdateres på egen side HER

LES MER


Se Tonergarden KALENDER for alle kurs- og møtedatoer

Flere nyheter på vår Facebookside Tonergarden