PSYKOLOGI

grunnpakke

3 mndInneholder

Kurset Hverdagspsykologi

Nettstudiet Hverdagspsykologi

Kurset 

Hverdagspsykologi

Vi tar utgangspunkt i den helhetlige retningen psykosyntese som selvutviklingsverktøy. Vi vil veksle mellom teori, refleksjoner og praktiske øvelser. Hvordan tanker, følelser, og kroppsfornemmelser henger sammen samt hvordan vi kan endre og påvirke disse for å snu lite konstruktive mønstre. Du lærer om de viktigste elementene innen psykosyktese som delpersonligheter og utforsking av viljens kraft.

Øvelser knyttet til stressmestring gjennom bevisst nærvær og andre tilnærminger. Kommunikasjonsverktøyene Empatisk kommunikasjon og Motiverende Intervju vil bli introdusert og du vil få med deg konkrete verktøy du umiddelbart kan ta i bruk som kan hjelpe deg å kommunisere sant og ekte samt bedre dine relasjoner.

3 dager. Fremmøtekurs. Fredag 14-17, Lørdag 10-16, søndag kl 10-15.

Fullpensjon på Vinger Hotell i Kongsvinger, Innlandet, fre-søn: Kr 3.730 i enkeltrom med fri tilgang basseng, badstue etc. Si fra til skolen hvis du ikke ønsker å bo på hotellet.
Nettstudiet

Hverdagspsykologi

Gjennomgang av basis psykologi lære. Vi ser også på den helhetlige retningen psykosyntese og hvordan den kan brukes i våre egne liv. Bevisstgjøring og gode tips til konstruktiv atferd.

Studieanvisning, flervalgsoppgaver. 3 mnd på nett.

Kr 3.900