URTER I HVERDAGEN


For TCC-medlemmer og som Bonuskurs i alle SBM studiepakker


Et nettkurs over Zoom

lørdag kl 11.00-16.00

med Anne Victoria Heiberg


Velkommen til alle som vil lære om bruken av urter og ønsker å benytte urter mer i det daglige kostholdet for både økt smak og for helsegevinst.

På dette kurset går vi igjennom mange av de mest kjente og brukte urtene - både som krydder og tilsetning i mat og drikke og som hjelp for lettere plager/husapotek.

Vi fokuserer på basilikum, bukkehornsfrø, brennesle, chili, fennikel, gurkemeie, hvitløk, ingefær, kardemomme, kjerringrokk, koriander, lakrisrot, løvetann, løpstikke, mjødurt, muskat, oregano, peppermynte, persille, rosmarin, spisskommen og timian.

Hver urt har unike egenskaper og mange av dem er fantastiske i mat - både på smak og for å stimulere helsen. Her lærer du hvordan å integrere urter i den daglige husholdningen og om hvordan du selv kan opprette et eget naturapotek. Du får konkrete bruksområder til alle urtene så du straks kan bruke dem i dagliglivet.


Invester en dag av ditt liv for å lære hvordan alle de neste dagene kan bli så mye mer smaksrike og sunne med gavene vi får fra naturen!

Lærer er Anne Victoria Heiberg som har arbeidet med urter til mat og medisin i snart 30 år. Hun driver Tonergarden og Skolen for Biologisk Medisin samt gir urtemedisinsk veiledning. På gården har vi drivhus og urtehage og skal opparbeide en permakulturpark.


Påmelding til kurset

Meld deg inn i Tonergarden Country Club - da får du automatisk en invitasjon.

 Du kan også bestille en av studiepakkene hos SBM hvor dette kurset er inkludert.

Neste kursdato, se vår KALENDER