URTER I HVERDAGEN


Velkommen til alle som vil lære om bruken av urter og ønsker å benytte urter mer i det daglige kostholdet for både økt smak og for helsegevinst.

På dette kurset går vi igjennom mange av de mest kjente og brukte urtene - både som krydder og tilsetning i mat og drikke og som hjelp for lettere plager/husapotek.

Vi fokuserer på basilikum, bukkehornsfrø, brennesle, chili, dill, fennikel, gurkemeie, hvitløk, ingefær, kamille, kardemomme, kjerringrokk, koriander, lakrisrot, lavendel, løvetann, løpstikke, mjødurt, muskat, oregano, peppermynte, persille, rosmarin, spisskommen og timian.

Hver urt har unike egenskaper og mange av dem er fantastiske i mat - både på smak og for å stimulere helsen. Her lærer du hvordan å integrere urter i den daglige husholdningen og om hvordan du selv kan opprette et eget naturapotek. Du får konkrete bruksområder til alle urtene så du straks kan bruke dem i dagliglivet.

Invester en dag av ditt liv for å lære hvordan alle de neste dagene kan bli så mye mer smaksrike og sunne med gavene vi får fra naturen!

Lærer er biopat og fytoterapeut Anne Victoria Heiberg som har arbeidet med urter til mat og medisin i snart 30 år. Hun driver Tonergarden og Skolen for Biologisk Medisin.

Kurset inkluderer kaffe/te/frukt i pausene og en urtegave fra gårdsbutikken.


Lørdag 21. august 2021, kl 10-17. Pris kr 590