ENGROS


Vi tilbyr engrosavtale til forhandlere av urtetinkturer fra Avicenna Herbs

Betingelser 2020: Veil. utsalgspris: Kr 158 inkl 15% mva. 35% forhandlerrabatt ved kjøp av min. 30 valgfrie enheter. Startpakke: 1 av hver type (totalt 70 stk) gir 50% forhandlerrabatt. Første bestilling forhåndsbetales. Ellers faktura med 7 dagers forfall fra utsendelsesdag.

Send oss en epost til norurt@tonergarden.no med firmanavn og organisasjonsnr så sender vi bestillingsliste som fylles ut og returneres over epost.