OM TONERGARDEN


Tonergarden er et fellesskap på Nord-Toner gård i Nord-Odal kommune, sør i Hedmark. Vi arrangerer mange ulike arrangementer. Det planlegges en historisk utstilling i låven og gårdskafe og kurslokale i fjøset. Vi huser Norurt, Skolen for Biologisk Medisin, Biopatisk veiledning, FUB, Symbiose Forlag, Maya Design, Naturmedisinsk leksikon og Nord-Odal Info.

Det er fine, store utearealer med flere sittegrupper på tunene og i parken. I i skogen like bak ligger fantastisk turterreng. Noen minutter andre veien ligger Storsjøen med rike bade- og båtmuligheter. 


Norurt driver nettbutikken og gårdsbutikken og har regnskapet for alle Tonergardens tilbud. Firmaet ble etablert som DA i 1995 for å importere urtetinkturer fra Medi Herb i Australia via Danmark. ble senere et enk. og har solgt urteprodukter i mange former siden. Startet med adresse Universitetsgt. 22/24 i Oslo, flyttet til Majorstuvn. 36 i Oslo, så til Rådmann Halmrastsvei 18 i Sandvika, Åskroken på Nedre Ås i Bærum og så i 2016 til Nord-Odal. 


Skolen for Biologisk Medisin holder kurs, foredrag, nettstudier og fulle terapeututdanninger i biologisk medisin som er en betegnelse for innvortes naturmedisin - urtemedisin, ernæring etc. De første nettstudiene kom i gang i 2013 og skolen har siden utviklet seg til en institusjon med komplette utdanningstilbud innen fagene. Flere hundre har tatt studier og kurs siden starten. 


Biopatisk veiledning tilbyr konsultasjoner for klienter med ulike kroniske helseplager. Behandlingen består av individuelle kurer med kostomlegging, urter og andre relevante kosttilskudd etter behov. Biopat og fytoterapeut Anne Victoria Heiberg har hatt praksis siden 1992 og er utdannet hos Biopat- og urteskolen i København. 


Faglig forum for Utøvere av Biologisk medisin er en fagforening for terapeuter innen biologisk medisin. FUB stimulerer til faglig oppdatering og utvikling gjennom det årlige Høstseminaret og bistår med praktisk hjelp i sammenheng med lover og regler, markerdsføring etc. Opprettet i 2010. 


Symbiose Forlag gir ut bøker, artikkelsamlinger, særtrykk etc - hovedsaklig innen biologisk medisin og nærliggende emner. 


Maya Design tilbyr bistand ved boligstyling, ombygging, innredning i sammenheng med bruksendring av rom og bygninger etc. 


Naturmedisinsk leksikon info kommer snart


Nord-Odal info  info kommer snart