OM TONERGARDEN


Tonergarden er et fellesskap på Nord-Toner gård i Nord-Odal kommune, sør i Innlandet. Vi arrangerer mange ulike kurs og møter. Det er fine, store utearealer med flere sittegrupper på tunene og i parken. I i skogen like bak ligger fantastisk turterreng. Noen minutter andre veien ligger Storsjøen med rike bade- og båtmuligheter. Daglig leder og eier er Anne Victoria Heiberg.


Norurt driver nettbutikken og gårdsbutikken og har regnskapet for alle Tonergardens tilbud. Firmaet ble etablert som DA i 1995. Ble senere et enk. Startet med adresse Universitetsgt. 22/24 i Oslo, flyttet til Majorstuvn. 36 i Oslo, så til Rådmann Halmrastsvei 18 i Sandvika, Åskroken på Nedre Ås i Bærum og så i 2016 til Nord-Odal. 


Skolen for Biologisk Medisin holder kurs, foredrag, nettstudier og fulle utdanninger innen flere naturmedisinske retninger. De første nettstudiene kom i gang i 2013 og skolen har siden utviklet seg til en institusjon med komplette utdanningstilbud innen fagene. Flere hundre har tatt studier og kurs siden starten. 


Biopatisk veiledning tilbyr konsultasjoner for klienter med ulike kroniske helseplager. Behandlingen består av individuelle kurer med kostomlegging, urter og andre relevante kosttilskudd etter behov. Biopat og fytoterapeut Anne Victoria Heiberg har hatt praksis siden 1992 og er utdannet hos Biopat- og urteskolen i København. 


Faglig forum for Utøvere av Biologisk medisin er en fagforening for terapeuter innen biologisk medisin. FUB stimulerer til faglig oppdatering og utvikling gjennom det årlige Høstseminaret og bistår med praktisk hjelp i sammenheng med lover og regler, markerdsføring etc. Opprettet i 2010. 


Nord-Odal info  Oversikt over utsalgssteder, tjenester, foreninger m.m.


Uthus Intern arbeidsside for håndverkere