STUDIEPERSONELLAnne Victoria Heiberg

 
Utdannet biopat i København 1992, videreutdanning i urtemedisin v/Michael Thomsen og helhetlig ernæring v/Eva Lydeking.

Rektor på skolen og daglig leder på Tonergarden. 

Praktiserende biopat og fytoterapeut hos Biopatisk Veiledning.


Ken Lunn 

Ken blev uddannet på The School of Herbal Medicine i Syd England og har en Master of Science efteruddannelse fra Wales Universitet i Vestlig Medicinsk Urteterapi. Siden har Ken beskæftiget sig professionelt med farmakognosi projekter og klinisk praksis, samt undervisning i sundhedsvidenskab og Medicinsk Urteterapi. 

Som underviser og foredragsholder har Ken arbejdet både i Danmark og udlandet, hvor han har bl.a. fungeret som gæsteforlæser og forsknings supervisor for BSc (Bachelor of Science) og MSc (Master of Science) studerende ved The Scottish School of Herbal Medicine/Wales University. Arbeider til daglig som farmakognosist og produktutvikler hos Natur-Drogeriet i Danmark.


Anne van der Merwede

Utdannet ernæringsterapeut hos Institut for Optimal næring v/Eva Lydeking. Anne arbejder som foredragsholder, behandler, underviser og skribent. Hun underviser også på Kostakademiet i Danmark.
Liv Fjell-Sørensen

Utdannet biopat ved Biopat- og urteskolen i Oslo i 1995. Mange års praksiserfaring. Utdannet psykosyntesecoach. Klinisk spesialist i psykiatrisk sykepleie og arbeider til daglig innen barne- og familieomsorgen i Innlandet.


Hanne Engebret

Driver Drabantbybruket i Oslo og har lang erfaring med egen dyrking av både grønnsaker, urter og blomster. Hun holder flere ulike kurs innen feltet. Hanne studerer urtemedisin ved SBM og økologisk landbruk ved høyskolen i Innlandet. I tillegg har hun studert økologiske skolehager og bærekraftig læring og hun har en PDC - Permaculture Design Certificate. 

I tillegg til å ha fokus på urban dyrking og at flere burde dyrke sin egen mat, er Hanne opptatt av å formidle gleden ved å dyrke, gleden av å få nærere kontakt med naturen rundt seg og hvor viktig dette er for både menneskers helse og jordklodens helse.


Marlene Lambertsen

Uddannet ernæringsterapeut hos Eva Lydeking i København i 2012. Gennem en årrække har hun arbejdet professionelt med ernæringsterapi i klinik og uddannet mennesker i ernæring på kostvejlederuddannelse i Danmark.

Som underviser bruger hun den nyeste viden indenfor forskning til at udvikle sit undervisningsmateriale. Værktøjer i undervisningssammenhæng er humor, faglighed, cases, arbejdsspørgsmål og det energiske flow der kommer fra de studerende. Hendes store passion er at uddanne mennesker inden for ernæring og opleve den positive forandringsproces de studerende gennemgår. 

Marlene arbeider til daglig  som ernæringsterapeut hos Optimal næring i København.
Tanja Kalchenko

Utdannet lege, spesialist i radiologi, arbeider til daglig som avdelingslege på sykehus i Oslo. Hun driver The Physicians Association for Nutrition (PAN) sin norske avdeling: Pan jobber for å utrydde kostholdsrelaterte dødsfall globalt. Ved å gjøre et sunt kosthold til en sentral del av helsevesenet og ved å engasjere helsepersonell i å fremme sunn og bærekraftig mat, fremmer man endringer som er nødvendig for å dempe de tre største globale helsekrisene: Kronisk sykdom, klimaendringer og pandemirisiko.

Hun er vår rådgiver innen plantebasert kosthold.


Anett-Elisabeth Bystrøm

Hun har praktisert som biopat og fotsoneterapeut siden 1995. Etterhvert ble craniosacralterapi og kinesiologi/ neuro-training en del av den helhetlige tilnærmingen.

Eksamen ved Biopat- og Urteskolen i 1995.

Craniosakralterapi ved Upledgerinstituttet, Skandinavia 2003-2004.

Utdannet i Neuro-Training og kinesiologi 2007-2010.

I tillegg har hun studert til gestaltcoach ved norsk gestaltinstitutt, NGI 2011-2013.

Til daglig arbeider hun i terapeutfellesskapet Klinikk1 i Strømmen.