STUDIEPERSONELLAnne Victoria Heiberg

Fag: Biologisk medisin, biopati, naturmedisinsk grunnutdanning, grunnmedisin, veksfag, pasientsikkerhet, klinikkdrift, klinisk praksis. 
 
Utdannet biopat i København 1992, videreutdanning i urtemedisin v/Michael Thomsen og helhetlig ernæring v/Eva Lydeking, rektor på SBM, praksis som biopat/fytoterapeut. Se mer HERKen Lunn 

Fag: Urtemedisin, analysemetoder, klinisk praksis

Ken blev uddannet på The School of Herbal Medicine i Syd England og har en Master of Science efteruddannelse fra Wales Universitet i Vestlig Medicinsk Urteterapi. Siden har Ken beskæftiget sig professionelt med farmakognosi projekter og klinisk praksis, samt undervisning i sundhedsvidenskab og Medicinsk Urteterapi. Som underviser og foredragsholder har Ken arbejdet både i Danmark og udlandet, hvor han har bl.a. fungeret som gæsteforlæser og forsknings supervisor for BSc (Bachelor of Science) og MSc (Master of Science) studerende ved The Scottish School of Herbal Medicine/Wales University. Arbeider også som farmakognosist og produktutvikler hos Natur-Drogeriet i Danmark.


Anne van der Merwede

Fag: Ernæring

Utdannet ernæringsterapeut hos Institut for Optimal næring v/Eva Lydeking. Anne arbejder som foredragsholder, behandler, underviser og skribent. Hun underviser også på Kostakademiet i Danmark.
Liv Fjell-Sørensen

Fag: Psykologi, kommunikasjon, klinisk praksis

Utdannet biopat ved Biopat- og urteskolen i Oslo i 1995. Mange års praksiserfaring. Utdannet psykosyntesecoach. Klinisk spesialist i psykiatrisk sykepleie og arbeider til daglig innen barne- og familieomsorgen i Innlandet.


Hanne Engebret

Fag: Grønnsakshage

Driver Drabantbybruket i Oslo og har lang erfaring med egen dyrking av både grønnsaker, urter og blomster. Hun holder flere ulike kurs innen feltet. Hanne studerer for tiden urtemedisin ved SBM og økologisk landbruk ved høyskolen i Innlandet. I tillegg har hun studert økologiske skolehager og bærekraftig læring og hun har en PDC - Permaculture Design Certificate. I tillegg til å ha fokus på urban dyrking og at flere burde dyrke sin egen mat, er Hanne opptatt av å formidle gleden ved å dyrke, gleden av å få nærere kontakt med naturen rundt seg og hvor viktig dette er for både menneskers helse og jordklodens helse.

Marlene Lambertsen

Fag: Ernæring grunnkurs

Uddannet ernæringsterapeut hos Eva Lydeking i København i 2012. Gennem en årrække har hun arbejdet professionelt med ernæringsterapi i klinik og uddannet mennesker i ernæring på kostvejlederuddannelse i Danmark.

Som underviser bruger hun den nyeste viden indenfor forskning til at udvikle sit undervisningsmateriale. Værktøjer i undervisningssammenhæng er humor, faglighed, cases, arbejdsspørgsmål og det energiske flow der kommer fra de studerende. Hendes store passion er at uddanne mennesker inden for ernæring og opleve den positive forandringsproces de studerende gennemgår. 
Tanja Kalchenko

Fag: Rådgiver for skolen i plantebasert ernæring

Utdannet lege, spesialist i radiologi, arbeider til daglig som avdelingslege på sykehus i Oslo og driver HEPLA - Helsepersonell for plantebasert kosthold.
Alle lærerhenvendelser skal sendes til skolens epost


Vi er alltid åpne for nye fagfolk som kan bidra til utvikling og flere tilbud på skolen. Ta kontakt hvis du har gode forslag.