STUDIEPERSONELLAnne Victoria Heiberg

 
Utdannet biopat hos Biopatskolen i København 1992, videreutdanning i urtemedisin  og helhetlig ernæring. 

Rektor på skolen og daglig leder på Tonergarden. 

Praktiserende biopat og fytoterapeut hos Biopatisk Veiledning.

Opprinnelig fra Oslo, nå med base i Nord-Odal.


Ken Lunn 

Ken blev uddannet på The School of Herbal Medicine i Syd England og har en Master of Science efteruddannelse fra Wales Universitet i Vestlig Medicinsk Urteterapi. Siden har Ken beskæftiget sig professionelt med farmakognosi projekter og klinisk praksis, samt undervisning i sundhedsvidenskab og Medicinsk Urteterapi. 

Som underviser og foredragsholder har Ken arbejdet både i Danmark og udlandet, hvor han har bl.a. fungeret som gæsteforlæser og forsknings supervisor for BSc (Bachelor of Science) og MSc (Master of Science) studerende ved The Scottish School of Herbal Medicine/Wales University. Arbeider til daglig som farmakognosist og produktutvikler hos Natur-Drogeriet i Danmark.

Ken bor i København, opprinnelig fra Yorkshire, England. 

Anne van der Merwede

Utdannet ernæringsterapeut hos Institut for Optimal næring v/Eva Lydeking. Anne arbejder som foredragsholder, behandler, underviser og skribent. 

Hun underviser også på Kostakademiet i Danmark.

Anne er dansk og holder til på Nordsjælland.
Marlene Lambertsen

Uddannet ernæringsterapeut hos Eva Lydeking i København i 2012. Gennem en årrække har hun arbejdet professionelt med ernæringsterapi i klinik og uddannet mennesker i ernæring på kostvejlederuddannelse i Danmark.

Som underviser bruger hun den nyeste viden indenfor forskning til at udvikle sit undervisningsmateriale. Værktøjer i undervisningssammenhæng er humor, faglighed, cases, arbejdsspørgsmål og det energiske flow der kommer fra de studerende. Hendes store passion er at uddanne mennesker inden for ernæring og opleve den positive forandringsproces de studerende gennemgår. 

Marlene er dansk og arbeider til daglig  som ernæringsterapeut hos Optimal næring i København.


Tanja Kalchenko

Utdannet lege, spesialist i radiologi, arbeider til daglig som avdelingslege på sykehus i Oslo. 

Hun driver The Physicians Association for Nutrition (PAN) sin norske avdeling: Pan jobber for å utrydde kostholdsrelaterte dødsfall globalt. Ved å gjøre et sunt kosthold til en sentral del av helsevesenet og ved å engasjere helsepersonell i å fremme sunn og bærekraftig mat, fremmer man endringer som er nødvendig for å dempe de tre største globale helsekrisene: Kronisk sykdom, klimaendringer og pandemirisiko.

Hun er vår rådgiver innen plantebasert kosthold. Tanja holder til i Oslo, opprinnelig fra Ukraina.
 
Anett-Elisabeth Bystrøm

Hun har praktisert som biopat og fotsoneterapeut siden 1995. Etterhvert ble craniosacralterapi og kinesiologi/ neuro-training en del av den helhetlige tilnærmingen.

Eksamen ved Biopat- og Urteskolen i 1995. Craniosakralterapi ved Upledgerinstituttet, Skandinavia 2003-2004. Utdannet i Neuro-Training og kinesiologi 2007-2010. I tillegg har hun studert til gestaltcoach ved norsk gestaltinstitutt, NGI 2011-2013.

Anett er fra Enebakk. Til daglig arbeider hun i terapeutfellesskapet Klinikk1 i Strømmen.

Dana Drahos

Utdannet lærer og med mange års erfaring innen dyrking og produksjon av urteprodukter.

Driver til daglig Danas som lager kosmetiske kremer, salver m.m. og holder egne kurs innen dette.

Hun holder til på Åndalsnes, opprinnelig fra Tsjekkia.
Liv Moger

Hennes faglige bakgrunn er utdanning fra Huma Nova Oslo (2006-2010) som Samtaleterapeut i Psykosyntese. Sertifisert ved medlemsskap i NFP (Norsk Psykosynteseforening). 

Liv har praksis i Nord-Odal og i Eidsvoll og kommer opprinnelig fra Gran på Hadeland.
Mona Lundby

Hun har gitt ut bok om krydderurter og er eksaminert nyttevekstkyndig fra Norges sopp- og nyttevekstforbund. Hun er også kokk, kostøkonom og lærer i restaurant- og matfag og utvikler egne oppskrifter. Opptatt av klima, miljø og alt det gode vi kan høste bærekraftig år etter år.

Mona driver firmaet Kunstnerkokken, bor i Rælingen og er opprinnelig fra Oslo.