Medarbeidere


Anne Victoria Heiberg

Rektor på skolen og daglig leder på Tonergarden. Underviser i urtemedisin, biologisk medisin m.m.

Utdannet biopat hos Biopatskolen i København 1992, videreutdanning i urtemedisin  og helhetlig ernæring.  Journalist i dags- og fagpressen i en årrekke. 

Praktiserende biopat og fytoterapeut hos Biopatisk Veiledning.

Opprinnelig fra Oslo, nå med base i Nord-Odal.


Anne van der Merwede

Fagkonsulent i Ernæring.

Utdannet ernæringsterapeut hos Institut for Optimal næring v/Eva Lydeking. Anne arbejder som foredragsholder, behandler, underviser og skribent. 

Hun underviser også på Kostakademiet i Danmark.

Anne er dansk og holder til på Nordsjælland.
Marlene Lambertsen

Underviser i Ernæring.

Uddannet ernæringsterapeut hos Eva Lydeking i København i 2012. Gennem en årrække har hun arbejdet professionelt med ernæringsterapi i klinik og uddannet mennesker i ernæring på kostvejlederuddannelse i Danmark.

Som underviser bruger hun den nyeste viden indenfor forskning til at udvikle sit undervisningsmateriale. Værktøjer i undervisningssammenhæng er humor, faglighed, cases, arbejdsspørgsmål og det energiske flow der kommer fra de studerende. Hendes store passion er at uddanne mennesker inden for ernæring og opleve den positive forandringsproces de studerende gennemgår. 

Marlene er dansk og arbeider til daglig  som ernæringsterapeut hos Optimal næring i København.


Tanja Kalchenko

Rådgiver i plantebasert kosthold.

Utdannet lege, spesialist i radiologi, arbeider til daglig som avdelingslege på sykehus i Oslo. 

Hun driver The Physicians Association for Nutrition (PAN) sin norske avdeling: Pan jobber for å utrydde kostholdsrelaterte dødsfall globalt. Ved å gjøre et sunt kosthold til en sentral del av helsevesenet og ved å engasjere helsepersonell i å fremme sunn og bærekraftig mat, fremmer man endringer som er nødvendig for å dempe de tre største globale helsekrisene: Kronisk sykdom, klimaendringer og pandemirisiko.

Tanja holder til i Oslo, opprinnelig fra Ukraina.
 
Anett-Elisabeth Bystrøm

Underviser i soneterapi. Fagkonsulent og sensor på treårig utdanning. 

Hun har praktisert som biopat og fotsoneterapeut siden 1995. Etterhvert ble craniosacralterapi og kinesiologi/ neuro-training en del av den helhetlige tilnærmingen.

Eksamen ved Biopat- og Urteskolen i 1995. Craniosakralterapi ved Upledgerinstituttet, Skandinavia 2003-2004. Utdannet i Neuro-Training og kinesiologi 2007-2010. I tillegg har hun studert til gestaltcoach ved norsk gestaltinstitutt, NGI 2011-2013.

Anett er fra Enebakk. Til daglig arbeider hun i terapeutfellesskapet Klinikk1 i Strømmen.Terje Horpestad

Fagkonsulent i soneterapi.

Han praktiserer som soneterapeut hos Sandnes Soneterapi, holder kurs og skriver fagbøker.

Terje holder til i Sandnes på Nord-Jæren.Cecilie Kinstad

Underviser på kurset Nytteveksthage.

Landskapsarkitekt, agronom og utdannet i urtemedisin.

Bor i BJørkelangen.
Rune Reklev

Underviser i førstehjelp på oppdrag av Røde Kors.

Rune er anestesisykepleier og godkjent instruktør. Han holder til på Årnes.


Liv Moger

Underviser i Psykosyntese.

Hennes faglige bakgrunn er utdanning fra Huma Nova Oslo (2006-2010) som Samtaleterapeut i Psykosyntese. Sertifisert ved medlemsskap i NFP (Norsk Psykosynteseforening). 

Liv har praksis i Nord-Odal og i Eidsvoll og kommer opprinnelig fra Gran på Hadeland.

Mona Lundby

Underviser og fagkonsulent på sanking og bruk av viltvoksende urter.

Hun har gitt ut bok om krydderurter og er eksaminert nyttevekstkyndig fra Norges sopp- og nyttevekstforbund. Hun er også kokk, kostøkonom og lærer i restaurant- og matfag og utvikler egne oppskrifter. Opptatt av klima, miljø og alt det gode vi kan høste bærekraftig år etter år.

Mona driver firmaet Kunstnerkokken, bor i Rælingen og er opprinnelig fra Oslo.

Jon Olav Helle

Underviser på malekurs

Utdannet ved Statens Håndverks- og Kunstindustriskole, 1973 – 77 og Statens Kunstakademi, 1978 – 1983. Undervist ved Tegninstituttet, SHKS 1998 – 1999, samt vært lærerassistent på Radèrverkstedet ved SHKS. Har undervist på Olav Mosebekk Tegneskole i Oslo fra 1999.

Helle har blant annet hatt separatutstillinger ved Galleri Gaalaas i Furnes, Aurskog Høland kunstforening, Ringebu Prestegård, Atelier Skåra i Gressvik, Galleri Graff i Askim, Hamar Kunstforening, Galleri Amare i Stavanger og Galleri Soon i Son. Han har også deltatt på en rekke gruppeutstillinger.

Jon Olav er fra Oslo og bor på Hamar.
Jingxin Geng

Underviser på malekurs

Statens kunsthøgskole i Oslo (2003 til 2008). Geng praktiserer med forskjellige medier og måter å lage kunst på,  Gengs nåværende kunstpraksis er basert på flerlags papirskjæring og collage. Linjer og geometriske former er ofte de grunnleggende elementene hun bruker for å konstruere bilder. 

En rekke utstillinger i Norge.

Jingxin er fra Kina og bosatt i Sør-Odal.Ronald Andersen

Underviser på nettkurset Tren opp hjernen 

Sosionom med tilleggsutdanning i ledelse. Ordfører i Nord-Odal kommune 1978-80.

Helse- og sosialsjef i Nord-Odal kommune i 15 år. Drevet kursvirksomhet i Mental trening siden 1987.

Mentaltrener for KIL Toppfotball i 6 sesonger fra 1991 og i enkelte perioder etter det. Også hatt oppdrag for eliteserielaget Haugesund. Personlig oppfølging av fotballspillere i eliteserien/landslag, samt skihopperen Stein Gruben (fakkelhopperen i OL på Lillehammer i 1994)

Ronald er fra Nord-Odal og bor i Nord-Odal.Jan Mohn Andreassen

Underviser på hundekurs

Driver Aktiv Hund Glomdal og er en anerkjent hundetrener med base i positiv forsterkning og en dypere forståelse overfor hundens opplevelse av verden.

Jan er fra Nord-Odal og bosatt på Kongsvinger.