Soneterapi kursrekkeSoneterapi 1 (Åpent for alle)

Introkurs hvor man lærer lett soneterapi til eget bruk og over for venner samt hovedprinsippene for denne behandlingsformen.

Lærer Anett-Elisabeth Bystrøm sier: 

Har du lyst til å lære litt om fotsoneterapiens mange muligheter er dette kurset for deg.

Dette er et 2 dagers kurs hvor man får en innføring i noen av teoriene bak behandlingen, samt en gjennomgang av sonene på føttene.

Fotsoneterapi brukes verden over, og er en av de eldste alternative behandlingsmetodene vi kjenner. Jeg gir ofte klienter som går i et behandlingsopplegg enkelte punkter i hjemmelekse mellom hver behandling. For en fullstendig gjennomgang av et sykdomsbilde bør man oppsøke kvalifisert terapeut. Det er likevel mye man kan påvirke i riktig retning ved å jobbe med sonene hjemme.

Dersom flere hadde litt kunnskap om det mest grunnleggende innen fotsoneterapien og dens bruksområder, mener jeg mange «hverdagsplager» kunne vært unngått. Stimuli av immunforsvaret i forhold til forkjølelser, infeksjoner og allergier, fordøyelsesplager, urinveisinfeksjoner, hodepine og muskel/leddproblemer er noe av det fotsoneterapien kan ha en positiv effekt på.

Kurset egner seg for alle som har lyst til å få en praktisk innføring, og en del tips om hvordan bruke denne behandlingen på familie og venner.

Jeg har selv praktisert som fotsoneterapeut siden 1995, og har holdt en rekke kurs innen dette feltet. I tillegg jobber jeg med biopati, craniosakralterapi og kinesiologi. Jeg praktiserer også som gestaltcoach, etter utdanning ved norsk gestaltinstitutt, NGI.  

Les mer om Anett-Elisabeth herSoneterapi 2 (del av utdanning)

Organsystemer:

Lunger, tykktarm, milt/bukspyttkjertel, mage Soneterapi 3 (del av utdanning)

Organsystemer:

Hjerte, tynntarm, nyrer, urinblæreSoneterapi 4 (del av utdanning)

Organsystemer:

Lever, galleblære, kretsløp og hormonelle kjertler
12 mnd deltid

8 dager fremmøtekurs 

1 dag nettkurs

Studieportal

Kompendium

Studieveiledning

Flervalgsoppgaver

Innsendingsoppgave

Eksamen

Studiebevis


Del av toårig utdanning i soneterapi