Hytte til salgs i Nord-Odal

Vakkert beliggende på Eierkjølen, ca 400 moh.

2024


Fin, enkel helårs hytte selges.  Prisantydning kr 390.000. Møbler/det meste av inventar medfølger. 

Gravlivegen 123, 2133 Gardvik. SE PÅ KART  90 min fra Oslo.

Vindfang, stue med peis, kjøkken, soverom (kan deles til to soverom). 6 sengeplasser, nyere terrasse. Vedskjul med utedo. Mulighet for pumpevann og parafin-oppvarming. Ikke innlagt strøm. Byggeår 1970. Ca 800 meter å gå oppover på idyllisk skogsvei fra p-plass. Jeep/snøskuter kan frakte ting. Bta/Boa ca 55/51 m2. Tomt ca 1.675 m2.

Koselig hytte med naturtomt. Kildevann i nærheten. Blåbær, tyttebær og sopp i området. Badevann i gangavstand.

VISNING ETTER AVTALE

Sms til 41 67 96 33 eller epost til anne@tonergarden.no for avtale om tid eller spørsmål


Se mer info nederst på siden.

Tekniske opplysninger

Tomten er en festetomt  for gnr 40/bnr 9. Tinglyst 04.04.2000 og utløper 20.10.2085. Grunneier er Kjartan Oen Pedersen i Sør-Odal. Han er interessert i å utløse til eiet tomt for ca 40.000 kr hvis interesse (25 x festeavgift rundet opp). Ellers kan man fortsette med festeavtalen, det er valgfritt. Pr i dag kr 1.494 pr år i festeavgift. Les mer om regelverket her https://www.huseierne.no/alt-om-bolig/eie-bolig/tomtefeste/innlosningforlenging/ 

Tomten ligger i et LNF-område - forkortelse for Landbruks-, natur- og friluftsområder, jfr. plan- og bygningslovens § 11-7. I følge kommunen er det ingen spesielle restriksjoner eller annet utover det, i følge deres oversikt.


Bud

Det tilkommer 2,5% dokumentavgift, tinglysningsgebyr og attestasjonsgebyr. Alle salgsomkostninger, eventuell takst, tekniske undersøkelser etc står for kjøpers regning. Hytten selges as is - som den er. 


Praktiske opplysninger fra selger

Vi kjøpte denne hytten for 17 år siden og tror vi er eier nr 3. Opprinnelig ble den bygget sammen med nabohytten av to vennepar på 70-tallet. Siden 2006 har vi vært der i helgene og hatt mange gode stunder. Da bodde vi i Osloområdet og ønsket oss et stille sted i naturen. Nå har vi flyttet til Nord-Odal og har blitt eldre, så behovet er derfor ikke det samme. Vi ønsker at nye krefter skal komme og glede seg over dette vakre stedet i skogen.

Det er fint turterreng rundt hytta og man kan kjøre til skiløyper om vinteren. Den varmer seg fort opp med peisen og det finnes også en parafinoppvarming som vi aldri har prøvd ut. Det står en vedovn på kjøkkenet som ikke ble godkjent for bruk på siste branninspeksjon grunnet en sprekk.  Vi har en vedovn på gården dere kan få hvis interesse. 

Det er et dusjkabinett der som visstnok kan benyttes med pumpevann og en form for oppvarming. Ble brukt av forrige eier men vi har ikke testet det ut. Det er en luke ned til matkjeller fra kjøkkenet. Der har vi ikke vært. Det er en gasskomfyr hvor 1-2 plater virker. Gassbeholder medfølger. Stekeovnen har ikke glass i døren. Utslagsvask.

Når det gjelder hva som bør utbedres så trengs det noen nye planker i rekkverket mot øst og beis utvendig rundt den nye terasseutgangen. Terrassen er ubehandlet og kan også ha godt av beising for lengre holdbarhet. Uthuset er nylig beiset. Vinduene er fra byggeår og ok, noen litt trege. Ellers anbefaler vi at man tar med fagperson på besiktigelse ved interesse for kjøp da vi ikke er faglig kompetente til å uttale oss om hyttens tilstand ellers.

Utedo er et plasttoalett med lokk hvor vi strør med noe sagflisaktig som bryter ned og gjør at det blir til biologisk materiale etter hvert og kan tømmes. 

Det ble tatt ned mange trær på tomten for noen år siden så det er ganske åpent. Transport av tyngre ting kan man få hjelp til av naboer etc som har traktor/terrengbil/snescooter. Det er satt opp gjerdestaur rundt hele tomten, klart for gjerde hvis man ønsker dette.


Hilsen Anne V. Heiberg